Pathe film voucher gebruiken


pathe film voucher gebruiken

van de week geldig; Deze voucher geeft geen recht op alcoholische dranken; Voor 3D, imax. Op en in de App kun je met een Path Film Voucher, Path Midweek Voucher en Path Vrijkaart een ticket bestellen. Filmvoucher, de Path Film voucher is geldig voor n reguliere filmvoorstelling in een Path bioscoop; De voucher is alle dagen van de week geldig; Voor 3D, imax (3D Dolby Cinema (3D 4DX (3D)-voorstellingen geldt een toeslag; De voucher is niet geldig bij premires, evenementen en/of. De Path All-in Voucher is helaas nog niet in te leveren via de website. De hoogte van het tegoed kun je zelf bepalen. De computer kiest automatisch de beste zitplaatsen. Een voucher kun je gebruiken voor een 3D-voorstelling; hiervoor geldt echter wel een toeslag van 1,50 exclusief 3D-bril en 2,50 inclusief 3D-bril. Alle andere typen vouchers en bonnen zijn niet online inwisselbaar. Vragen kun je stellen via.

De reservering dient uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de film opgehaald te worden aan de kassa van de bioscoop. Voor 3D, imax (3D Dolby Cinema (3D) en 4DX (3D) voorstellingen, Path TopDeal en Path VIP geldt een toeslag. De Path Midweek Voucher is ook inwisselbaar aan de kassa, maar deze is alleen geldig op maandag tot en met donderdag.u.v.

Met alle soorten vouchers en bonnen kun je terecht in de Path.
Helemaal onderaan deze pagina lees je hoe je de vouchers kan gebruiken.
De Pat h Film voucher is geldig voor n reguliere filmvoorstelling in een Path.
De Path (Premium) Vrijkaarten, Path Film Vouchers, Path Midweek Vouchers.
Je voert de barcode van de voucher of kaart in bij het kopje Vouchercode.

Toby carvery voucher
2for1 erop uit voucher
Stena line voucher codes

De kadocode is inwisselbaar op Smart TV, Tablet en PC/Laptop. De vouchers zijn geldig voor alle reguliere filmvoorstellingen. Kadocodes kunnen niet ingewisseld worden voor enige geldelijke vergoeding. Online tickets bestellen, op onze website kun je met een Path Film Voucher en Path Midweek Voucher een ticket bestellen. Hier vind je meer informatie over de verschillende vouchers. De Path Filmvoucher en de Path All-in Voucher zijn inwisselbaar aan de kassa van de bioscoop op alle dagen van de week. Meer informatie over de Path Thuis Giftcard en de voorwaarden vind je op /giftcard.


Sitemap