All in vouchers phate rotterdam boeke


all in vouchers phate rotterdam boeke

uiteraard bij Humphreys Restaurants. Unfortunately, no municipal car park has been found for your destination. Hier vind je meer informatie over de verschillende vouchers.all in vouchers phate rotterdam boeke

Save money on parking and enjoy your film all the more!
Hier vind je meer informatie over de verschillende vouchers.
Voucher is geldig n reguliere filmvoorstelling in een Path bioscoop en geeft.
Genieten van het Path Filmdiner.

Uiteraard verzorgen wij graag een gezellige avond op maat. Een feestje te vieren, er zijn van die gelegenheden die met vrienden, familie, collegas op een leuke manier gevierd moeten worden. Wat houdt dit arrangement in? Adres, edo Bergsmaweg 10, tarief 0,00, oV, tram. Personeelsfeest, een leuk personeelsfeest organiseren. Vouchers van Wolff zijn ook inwisselbaar bij Kinepolis bioscopen en vice versa. Maximale duur van dit arrangement 2 1/2 uur. Tarief 0,50, straat parkeren rondom Path de Kuip. Bij het afrekenen ontvangt u een voucher waarmee u bij de bioscoop de gewenste bioscoopkaarten kunt betalen. Bioscoopkaartje is maximaal een jaar geldig. Stel je vraag via dit formulier. Samen met medewerkers of collegas genieten van een heerlijk diner? .

Openingstijden dagelijks geopend vanaf een kwartier voor de start van de eerste voorstelling. Humphreys is de perfecte gelegenheid voor een heerlijk diner in een prachtige ambiance voor zowel kleine als grotere gezelschappen. All-in Voucher, de Path All-In Voucher is geldig n reguliere filmvoorstelling in een Path bioscoop en geeft recht op n medium popcorn en n medium frisdrank; De voucher is alle dagen van de week geldig; Deze voucher geeft geen recht op alcoholische dranken; Voor 3D, imax.

Alnwick castle vouchers, Face value itunes vouchers,


Sitemap