Vvv bonnen incasseren soest


vvv bonnen incasseren soest

smits kunstgras en coupons boekel beeld. Ik kan me ook werkelijk niet voorstellen dat een VVVbon als 1 vd beste cadeaus in 2015 is uitgeroepen. Reactie infoteur, Beste, Miss Etam hoort hier helaas niet bij.

Trudie de Bast, 17:21 #86, ik heb een oude cadeaubon (blauw) met een waarde van 20 euro. Het wordt overal gezegd dat de kaartnummer ongeldig is of de pin is te lang wie gaat dit kaartje nu accepteren? Bij heel veel winkels hoorde ik dezelfde kreet: wij hebben onze eigen cadeaubonnen, dus we accepteren deze bon niet.

Echt waardeloos zo een cadeaukaartje. Fam van Dam, 08:24 #48 Is de bon ook te gebruiken bij Tuinland? Nikky, 00:11 #5 Helaas Media Markt neemt ze niet aan! Ik kom net vd primera vandaan en daar zeiden ze me dat ze alleen vvv bonnen verkopen maar dat ze die zelf niet accepteren. Of je moet hem eerst activeren. Withaar, 12:56 #23 Neemt DA ook cadeaubonnen aan? Is deze nog geldig? Reactie infoteur, Nee Meertens, dat gaat helaas niet. Omruilen voor een ander type kaart kan inmiddels ook niet meer omdat het een kaart is en geen papieren bon.


Sitemap