Restaurant chique heerlen vouchers


restaurant chique heerlen vouchers

Schrijf een beoordeling, beoordelingen (42 waardering van reizigers, uitstekend.

Restaurant chique heerlen vouchers
restaurant chique heerlen vouchersrestaurant chique heerlen vouchers

Gun jezelf vandaag nog die gezellige lunch met via Het Laatste Tafeltje en bestel nu de voucher! Bij Chique staan de gasten, lekker eten en gezelligheid centraal. Ak erstraat 19A, 6411 GV Heerlen.

Hema vouchers oktober, Kermis heerlen kortingsbonnen, Ruby tuesday restaurant coupons,

Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties. Stel Peggy B een vraag over Chique Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Wij komen regelmatig bij dit restaurant een hapje en een drankje doen. Restaurant, terras, openingstijden, maandag en dinsdag: gesloten, woensdag t/m vrijdag:.00 -.30 uur. Telefonisch reserveren is verplicht. LunchDinerAlles 1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen7 personen8 personen9 personen10 personen. De uiterst vriendelijke bediening van Restaurant Chique staat voor je klaar. Een van de betere restaurants. De sfeer in de zaak is erg relaxed.

Gewoon Chique, Parkstad: Geniet van een heerlijke 4-, 5-, 6- f maar liefst. S luit je gratis aan en ontdek Gewoon Chique voor een onverslaanbare prijs. Koop dan een voucher en ga langs op het moment dat het jou het beste uit.


Sitemap