Coupon ns ophalen


coupon ns ophalen

weer NS Meereisretour tickets verkrijgbaar voor. Klassewissel op uw OV-chipkaart laden, als u een abonnement of OV-chipkaart bestelt, kiest u voor 1e of 2e klas. Poortjes openen, op stations met paaltjes hoeft u niet in te checken. Tevens vindt u hier het webadres waar u de persoonlijke couponcode kunt invoeren. Kies het poortje met een barcodelezer. U heeft bij het gebruik van mobiele tickets gewoon recht.

Reisinformatie, nS op uw mobiel, reist u af en toe met de trein en koopt u dan uw treinkaartje bij de kaartautomaat of de servicebalie? Zorg dat de vierkante code zichtbaar is in beeld.

Dreams casino free coupons
Dkny coupon
Lucy chang coupon
Dominod coupon kode

Kiest u voor, laden in de Reisplanner Xtra app op uw mobiele voucher flixbus non usato telefoon, dan zal de app automatisch openen. . 50,60, ook als mobiel ticket. Geld terug bij vertraging. Stap 3, u komt nu op een overzichtspagina van uw bestelling, daarin ziet u 2 opties staan om uw tickets op te halen: Downloaden en printen, laden in de Reisplanner Xtra app op uw mobiele telefoon. Derden, supermarkten, warenhuizen en andere ondernemingen verkopen regelmatig voordelige dagkaarten voor de trein. Vergeet dus niet uw paspoort, rijbewijs of ID-kaart mee te nemen tijdens uw reis.

Deze is dus niet te combineren met een andere trein kortingsactie). Het is dan ook alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Houdt er rekening mee dat de NS Meereiskaart niet naar iedereen wordt verstuurd. 2,50 per kind, ook als mobiel ticket. U vindt uw ticket onder het kopje. Voorwaarden reizen met een e-ticket. Update uw besturingssysteem als u dat al lang niet meer heeft gedaan. U ontvangt daarbij soms een couponcode.

Meijer furniture coupon, Coupon bosch hubo, Fuji grill coupons,


Sitemap